lang's FotoPage
darul hannan
By: lang hajar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
bercuti ke cameron

baru sampai cameron
00:00
bergaya ngan cap
00:00
fresh stoberi
00:00
View all 6 photos...
sebenarnya banyak perkara yang berlaku.....namun disebabkan kesuntukan masa......aku tx dapat nx updatekan my fotopages ni.......
tahun 2008 ni aku mengambil diploma ikhtisas perguruan di upsi....alhamdulillah......bukan mudah bergelar seorang pelajar dan ibu dalam suatu masa yg sama......namun alhamdullilah......berkat doa mak ayah.....dorongan suami tercinta......sekarang ni....aku berada semester ke-2.......insyaallah bulan 7 ni...praktikal....
pada akhir sem 1 yg lalu.....kami sekeluarga bercuti ke cameron........perjalanan ke cameron ....boleh tahan jgak.....haiqal muntah sampai 2 kali......adoiii.....abis bau satu kereta.........


Monday, 10-Dec-2007 09:24 Email | Share | | Bookmark
weekend di kepong

haiqal di rumah che tah
aksi haiqal
dengan nurul dan mak aku
View all 4 photos...
[i]hari sabtu ari tu aku pi ke Kepong,pegi rumah ipar ku yg baru kawen okt hari tu.....umah dia betul2 kat belakang jusco kepong.......Pastu kan.....aku janji nx jumpa kawan lama aku.......bespren la .......lama sungguh aku tx jumpa dia ....lost ctc pun lama.....tapi akhirnya bertemu kembali.....pa lagi......seronok aaaa


Tuesday, 13-Nov-2007 06:38 Email | Share | | Bookmark
haiqal dengan baju raya

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 4 photos...
ni baju raya haiqal......tahun ni kami pakai sedondon purple..........


Tuesday, 13-Nov-2007 06:38 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawen sepupu

dok makan
00:00
begambar ramei2
00:00
my lovely.....baju batik biru
00:00
View all 4 photos...
[i]ni masa kenduri kawen sepupu aku kat shah alam.....sepupu aku ni ..Bob...keja dentist .....ex-ukm.....sama la ngan wife dia........selamat pngantin baru......dah lama dah kawennya....baru ja upload nih......


Tuesday, 13-Nov-2007 05:53 Email | Share | | Bookmark
lagi gambar haiqal

senyummmm........
dengan tokwan
nak main game komputer
View all 6 photos...
[quote]gambar ni diambil masa kat rumah ......ni lah aktiviti haiqal di hujung minggu.......ada jgak aku uploadkan gambar masa kami balik kg kat "Berlin".....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net